duminică, 25 octombrie 2009

betzie

capul e greu,stomacul se revolta,mintea e plecata ,,la padure,fara plan''vorba parazitilor.o senzatie de plutire,de rupere de ritm,de voma, te cuprinde.
contururile devin neclare,te simti usor ca pana,si toti par prieteni.usa imi zambeste vesel dar am probleme cand incerc sa ajung la ea.muzica se aude si nu am habar de unde,ca nu am curent.
curentul il aduc in viatza mea,deschizand usa.
pamantul se aproprie ametzitor de mine,dar bravez si sfidez gravitatia.ce dracu',doar no fi napoleon sau cum so numi ala de inventa gravitatia mai al dracu' decat mine !
sant fericit,cele 3 gagici din revistele porno imprastiate pe masa imi zambesc.
apoi imi dau seama ca ma uit in oglinda.
intr-adevar,am o fatza de mu...........
incerc sa scap,sa ies pe usa afara.a dracu' nesimtita,usa nu se da la o parte si parte (aproximativ...) ganditoare a fiintei mele face cunostiinta cu ea intr-un mod dureros.
bravez.
lemnul nu poate fi mai tare ca mine !
ma avant cu furie.
am uitat ca nu e incuiata,asa ca ma trezesc in curte,ceva mai rapid decat a-si fi vrut.noroc ca dupa 2 sticle de vin (,,sange de taur'' !) ontactul cu cimentul e chiar placut.
in timp ce incerc sa ma hotarasc daca sa ma adun sau sa raman asa,in sperantza ca cineva nu ma va confunda cu un pres si ma va ridica,imi dau seama ca e bine.viatza e frumoasa,pasarele vinete de frig ciripesc cu glasuri vesele,soarele e in concediu la miami,glsuri vesele de copii se aud in departare.
o fortza interioara,ca in ,,razboiul stelelor'' ma pune in miscare.constat,dintr-o pozitie aproximativ orizontala,ca pasarelele sunt doar in ,,playboy''nicidecum la mine in curte,ca soarele are o problema si e inlocuit de luna si ca glasurile de copii veseli se aud doar in capul meu usor supradimensionat.
biped aproximativ fiind,ma bucur de viatza.simt ca vinul doreste sa iasa afara,sub o forma ceva mai rafinata decat la intrare.ma precipit spre locul unde si regele e un om.
o enorma usurare ma cuprinde,in timp ce scap de surplusul de lichid.
apoi fac 2 constatari.
1.toaleta e in casa si intr-o directie total opusa de locul unde sant eu.
2.voi avea niste vecini in pragul apoplexiei.........
e atat de mishto sa bei !!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu