duminică, 11 octombrie 2009

ploiesti

asa.......vineri seara,cu o juma' de ora inainte sa sparg usa ( era sfarsitul programului de lucru),sefu' ma convoaca intr-o sedinta.fericit ca dupa primirea unei scrisori de la fisc,decolez catre cabinetul 1,asteptandu-ma ca o noua si stralucita idee a bossului sa-mi distruga linistea......
sunt instiintat ca a doua zi voi pleca spre ploiesti.bineinteles,la bordul ,,albastrelei''......
albastreaua e una din masinile firmei,un ford de 2 tone,ce arata ca si cum ar fi venit de pe ,,cartoon network''.tabla original albastra e bleu acum,aripile au cazut mancate de rugina,gauri cat pumnul se casca in diverse locuri din caroserie,usile din spate au cazut (acu' sunt proptite cu o sina metalica pe interior),etc,etc,etc.
normal,franele nu mai functioneaza peste 50 km/ora......iar ambreiajul urla la mutarea dintr-o viteza in alta.
cat despre zgomotul pe care il scoate,cei care lucreaza in industria aviatiei il pot recunoaste...
dimineata,demarez spre ploiesti.lume putina,trafic lejer,fumul care iese din ,,albastrea'' e la fel de dens ca de obicei,ce mai viata de VIP cum ar spune prietenul mihai.
dupa nici o ora,ajung la destinatie.....
dupa 2 ore,ajung la 2 concluzii : 1.colegii care mi-au desenat harta sunt niste idioti ; 2.ploiestenii nu isi cunosc propriul oras
oras dragut,cu multe biserici ( am vazut vreo 10 asa in fuga!),de vizitat doar daca e in drumul tau,altfel nu prea ai ce sa vezi.
nu am facut poze.....poate data viitoare....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu